Færdigt håndværksarbejde i mere end 60 år

Pont Bygningsentreprise Aps har i mere end 60 år udført forskelligt byggeri og renoveringsarbejde for det offentlige, for private og for erhvervslivet.

Pont Aps har til huse i Søllested på Lolland-Falster og er specialiseret i både nybyggeri og renovering og anvendes som samarbejdspartner i såvel nybyggeri som renoveringsarbejde over hele landet.

Pont Aps blev stiftet i 1950 af Niels Pontoppidan, der med sin baggrund som agronom primært servicerede landbruget med maskinstation, marksprøjtning og dræningsarbejde. Niels Pontoppidan byggede og fik desuden senere patenteret en betonsilo, hvilket lagde grunden for en relativ stor afdeling for jord-, beton- og kloarkarbejde for landbrugserhvervet.

Gennem de seneste 45 år er virksomheden drevet af direktør Knud Pontoppidan, som i dag beskæftiger cirka 10 ansatte. Siden 1970 er virksomheden primært orienteret mod byggeri og totalentreprise.

Os hos Pont Aps

Knud Pontoppidan

Indehaver af Pont Aps

Indehaver af Pont Entreprise Aps i over 45 år. Faglært Tømrer

Knud Cristophersen

Tømrer og snedker

Knud Cristophersen - kaldet Knud Fejer, fordi hans far var skorstensfejer har været ansat hos Pont Entreprice i over 30 år. Knud Fejer er faglært tømrer.

Brian Rasmussen

Tømrer og murerentreprise

Ansat hos Pont Entreprise i over 20 år. Faglært tømrer.

Sened

Tømrer og maler

Faglært tømrer og desuden uddannet maler.